OM SOLGÅRD DESIGN

I sjarmerende Drøbak, holder Designbyrået Solgård Design AS til. Byrået drives av Jannicke Solgård-Jensen som har mer enn 25 års designerfaring innen emballasjedesign. Gjennom bred og lang erfaring, har Jannicke selv erfart at de riktige emballasjesignalene sørger for mersalg og skaper vekst og god økonomi.

Det har defintivt kundene hennes også! Flere store firmaer med kjente norske merkevarer som f.eks. Lerum, Kulinaris og Kolonihagen, har banket på døren til det vesle pakningsdesignbyrået i trehusidyllen Drøbak. De betrakter byrået som et spennende og fullgodt alternativ til de større designbyråene inne i den hektiske hovedstaden.

 

Solgård Design samarbeider med de beste aktørene i bransjen innen foto, illustrasjon og produksjon

Gjennom årenes løp har Jannicke bygd allianser med dyktige fotografer, illustratører, stylister og tekstforfattere som kan bistå ved behov. I tillegg har byrået et tett samarbeid med ferdiggjørere i Norden og UK.

Ta kontakt for et uforpliktende møte i trehusidyllen Drøbak hvis du vil vite mer om Jannicke og hva hennes vesle designbyrå kan gjøre for deg. Det møtet kan fort vise seg å bli en god investering!

 

Jannicke Solgård-Jensen
SENIORDESIGNER OG PARTNER