Tradisjon og Julens Magi i Hver Smakfulle Bit

Solgård Design er begeistret for å presentere vår designprosess for Berthas julekaker. Disse julevariantene er en uunnværlig del av julen og førjulstiden for mange familier og arbeidsplasser. Vår oppgave var å skape design som ikke bare oser av julestemning, men også formidler den tradisjonelle og magiske følelsen av julen gjennom hver smakfulle bit.

Utfordring
Utfordringen var å fange essensen av julen og samtidig skape et design som skiller seg ut i butikkhyllene og appellerer til forbrukerne i førjulstiden. Med et produkt som er så nært knyttet til tradisjoner og følelser, var det avgjørende å formidle den rette stemningen og skape en visuell appell som ville tiltrekke seg kunder.

Løsning
Vår designprosess startet med en grundig utforskning av julens symboler, farger og ikoniske elementer. Vi inkorporerte julemotiver og fargepaletter som assosieres med sesongen for å skape et design som umiddelbart vekker følelsen av jul.

Resultat
Ved å kombinasjon av julemotiver og moderne designelementer har vi klart å formidle den rette stemningen og skape en visuell appell som appellerer til både nye og eksisterende kunder.

Vi er stolte av å ha bidratt til å skape julestemning og glede gjennom vårt designarbeid for Berthas julekaker.