Berthas Mini Pepperkakehus: Lekre Kreasjoner for Juleglede

Solgård Design har gleden av å presentere vår designprosess for Berthas mini pepperkakehus. Disse små og søte pepperkakehusene er perfekte for å skape julestemning og kreativ glede i hjemmet. Vår oppgave var å skape et lekkert design som ikke bare inspirerer til pynting, men også formidler den magiske følelsen av julen gjennom hvert miniatyrhus.

Utfordring
Utfordringen var å designe et produkt som appellerer til både barn og voksne, og som fremmer kreativitet og juleglede.

Løsning
Vi valgte å inkludere lekre fotografier av ferdigpyntede pepperkakehus for å inspirere forbrukerne og gi dem ideer til hvordan de kan pynte sine egne kreasjoner. Samtidig fokuserte vi på å skape et design som var attraktivt og innbydende i butikkhyllene.

Resultat
Resultatet av vårt samarbeid med Berthas er ett produkt som formidler den magiske følelsen av julen. Med vårt design ønsket vi å inspirere forbrukerne til å skape sine egne kreative mesterverk og samtidig bringe litt ekstra juleglede inn i hjemmet. Vi er stolte av å ha bidratt til å skape produkter som sprer glede og kreativitet i juletiden, og ser frem til å fortsette å skape inspirerende designløsninger for våre kunder.

Lansering 2023
Design og produksjon:
Solgård Design
Stylist: MatMerethe