Berthas Sjokoknas: En Sprø Designreise

Solgård Design er stolte av å dele vår designreise med Berthas Sjokoknas, fra Baxt. Vår oppgave var å skape et emballasjedesign som ikke bare reflekterte produktets sprøhet, men også appellerte til et yngre publikum.

Utfordring
Vår utfordring var å ta en abstrakt idé om sprøhet og omdanne den til et visuelt konsept som ville fange oppmerksomheten til forbrukerne. Vi ble briefet på å utvikle et design som var både lekent og ungdommelig, samtidig som det kommuniserte produktets kvalitet og smak.

Løsning
Inspirert av Berthas Sjokoknas’ unike egenskaper, utviklet vi et emballasjedesign som kombinerte levende farger, moderne typografi og leken grafisk stil. Ved å bruke et energisk og ungdommelig designspråk og sterke farger, skapte vi en visuell identitet som skiller seg ut i mengden og appellerer til den unge forbrukeren.

Resultat
Resultatet av vår designprosess er et design som ikke bare fremhever Berthas Sjokoknas’ sprøhet, men også kommuniserer produktets kvalitet og appell til et ungt publikum. Vi er stolte av å ha vært en del av denne spennende reisen med Baxt, og ser frem til å fortsette å skape innovative og engasjerende designløsninger for deres produkter.

Vi takker Baxt for tilliten og samarbeidet i utviklingen av Berthas Sjokoknas, og ser frem til å fortsette å levere design som skiller seg ut og inspirerer.
Design og produksjon: Solgård Design
Produktfoto: Fotograf Stine Østby
Baxt har samarbeidet med Solgård Design siden 2016