Syv Slag til Jul: Tradisjon og Nostalgi i boks

Solgård Design er begeistret for å presentere vårt arbeid med designprosessen for «Syv Slag til Jul». Denne vakre metallboksen inneholder alle de klassiske variantene du trenger til jul, og er designet med et nostalgisk preg som vekker følelsen av tradisjon og hygge.

Utfordring
Utfordringen var å skape et emballasjedesign som ikke bare reflekterte den rike tradisjonen knyttet til «Syv Slag til Jul», men også appellerte til forbrukere med sitt nostalgiske preg. Vi ønsket å formidle varmen og gleden ved juletiden gjennom designet av boksen, samtidig som vi ønsket at den skulle inspirere til gjenbruk.

Løsning
Vår designprosess begynte med en dyp forståelse av juletradisjoner og den følelsesmessige tilknytningen folk har til «Syv Slag til Jul». Inspirert av det nostalgiske og tidløse, skapte vi et design med en gammeldags jente som spiser julekaker, noe som fremkaller varme minner og hygge.

Resultat
Resultatet av vårt samarbeid med «Syv Slag til Jul» er en vakker metallboks som ikke bare inneholder de klassiske julevariantene, men også formidler den varme og hyggelige stemningen av julen. Designet har blitt møtt med entusiastiske tilbakemeldinger fra både kunder og forbrukere.

Vi er stolte av å ha bidratt til å skape et design som berører folks hjerter og bringer glede til julen. Vi takker  Baxt for tilliten og samarbeidet, og ser frem til å fortsette å skape inspirerende designløsninger for fremtidige prosjekter.