God Baxt: Alltid noe godt På Lur.

Solgård Design er stolte av å presentere vårt arbeid med konseptutvikling, emballasjedesign og håndtegnet typografi for God Baxt sin kakeserie, tilgjengelig i kjøledisken hos Rema. Vår visjon var å skape ett design som ikke bare reflekterte kvaliteten og smaken av produktet, men også vekket forbrukernes interesse og appetitt med sitt tiltalende design.

Utfordring
Utfordringen var å utvikle et konsept og emballasjedesign som ville skille seg ut blant andre kaker i kjøledisken, samtidig som det formidlet kvalitet og smak. Vi ønsket å skape en visuell identitet som ville fange forbrukernes oppmerksomhet og skape en umiddelbar tiltrekning til produktet.

Løsning
Vi startet designprosessen med en grundig analyse av markedet og forbrukertrender innen kakedesign. Ved å kombinere håndtegnet typografi med delikate illustrasjoner og en moderne emballasjeutforming, skapte vi en visuell identitet som formidlet følelsen av hjemmebakt kvalitet og eksklusivitet. De nydelige produktbildene, tatt av H2W med Nina Sjøen som stylist, bidro til å fremheve produktets kvalitet og fristende natur.

Resultat
Resultatet av vårt samarbeid med Baxt er en kakeserie som skiller seg ut med sitt tiltalende design og autentiske konsept. Ved å bruke fargen magenta strategisk har vi skapt en emballasje som ikke bare vekker forbrukernes interesse, men også øker produktets synlighet og appell i butikkhyllene. Vi er stolte av å ha bidratt til å bringe God Baxt serien til liv.

Vi takker Baxt for tilliten og samarbeidet i utviklingen av kakeserien God Baxt.

Grafisk design, konseptutvikling, navnutvikling og typografi: Solgård Design
Foto: H2W
Stylist: Nina Sjøen
Produksjon: Oblivion/Solgård Design