Kolonihagens økologiske grønnsaker

Solgård Design er stolte av å presentere vårt arbeid med emballasjedesignet for Kolonihagen sine økologiske grønnsaker. Kolonihagen er kjent for å tilby grønnsaker av høyeste kvalitet, dyrket av nøye utvalgte norske bønder som driver økologisk landbruk. Vår oppgave var å skape ett design som ikke bare reflekterte kvaliteten på disse grønnsakene, men også formidlet historiene og signaturene til de dedikerte bøndene bak produktene.

Utfordring
Utfordringen var å utforme ett design som ikke bare fungerte som et beskyttende skall for produktene, men også som en forteller om de unike historiene og identitetene til de ulike bøndene. Med et mangfold av grønnsaker i Kolonihagen sin portefølje, var det viktig å skape en enhetlig design.

Løsning
Inspirert av bøndenes lidenskap og dedikasjon til økologisk landbruk, valgte vi å bruke signaturene til hver bonde på emballasjen. Dette ga oss muligheten til å formidle den unike historien og identiteten til hver grønnsakstype, samtidig som vi skapte en enhetlig og gjenkjennelig emballasje for hele Kolonihagen sin grønnsaksportefølje.

Resultat
Resultatet av vårt samarbeid med Kolonihagen er en emballasje som ikke bare beskytter og presenterer grønnsakene på en tiltalende måte, men også formidler historiene og identitetene til de norske bøndene som dyrker dem. Ved å bruke signaturene til bøndene har vi skapt en emballasje som ikke bare er et produkt, men også en fortelling om dedikasjonen til økologisk landbruk og norsk matproduksjon.

Vi takker Kolonihagen for tilliten og samarbeidet i utviklingen av deres grønnsaksemballasje.

Grafisk produksjon: Oblivion Design
Kolonihagen har samarbeidet med Solgård Design siden 2018