Kolonihagens italienske serie

Solgård Design er stolt over å ha fått muligheten til å designe den grafiske profilen for Kolonihagen sin Italienske Serie. Kolonihagen, som er kjent for sin lidenskap for ekte mat og bærekraftig produksjon, har utvidet sitt sortiment med en serie autentiske italienske produkter. Vår oppgave var å skape en visuell identitet som reflekterte Kolonihagens engasjement for italiensk matkultur og deres dedikasjon til kvalitet.

Designprosessen
Vi startet designprosessen med en dypdykkende undersøkelse av italiensk matkultur og Kolonihagens verdier. Inspirert av den italienske estetikken og Kolonihagens bærekraftsfilosofi, utviklet vi en visuell identitet som kombinerte autentisitet med modernitet. Ved å bruke litt sære farger, inspirert av Italia, og tydelige typografi, skapte vi ett uttrykk som formidlet følelsen av ekte italienske råvarer, kvalitet og Kolonihagens bærekraftige tilnærming.

Resultat
Resultatet av vårt samarbeid med Kolonihagen er en Italiensk Serie som ikke bare appellerer til sansene, men også til lidenskapen for ekte matopplevelser. Ved å fokusere på autentisitet og kvalitet har vi skapt en visuell identitet som gjenspeiler Kolonihagens verdier og engasjement for italiensk mat. Vi er stolte av å ha bidratt til å bringe Kolonihagens dedikasjon til italienske produkter til liv gjennom vårt designarbeid.

A tavola e buon appetito!
(Ved bordet og god appetitt!)

Vi takker Kolonihagen for tilliten og samarbeidet i utviklingen av deres Italienske Serie. 

Lansering: 2020
Grafisk Design: Solgård Design
Illustrasjon:
Tomas Lindell
Produksjon: Oblivion design
Kolonihagen og Solgård Design har samarbeidet siden 2018