Naturlig Næring for Klimavennlige Valg

Solgård Design er begeistret for å presentere vårt arbeid med designprosessen bak Kolonihagen sine plantebaserte produkter. Denne serien av plantebaserte alternativer tilbyr et næringsrikt og miljøvennlig alternativ for forbrukere som ønsker å ta bærekraftige valg i hverdagen. Vårt mål var å skape en visuell identitet som ikke bare fremhevet produktets kvalitet, men også formidlet Kolonihagens kjerneverdier om bærekraft og naturvennlighet.

Utfordring
Utfordringen var å gi produktene en grafisk profil som gjenspeilet Kolonihagens bærekraftige verdier samtidig som den skilte seg ut i butikkhyllene og appellerte til målgruppen av bevisste forbrukere. Vi ønsket å sikre at hvert produkt var  tydelig gjenkjennbart som en del av Kolonihagen-familien ved bruk av grid, font og illustrasjonsstil.

Løsning
Vi valgte en visuell tilnærming som kombinerte naturlige farger, organisk typografi og illustrasjoner av planter for å formidle produktets opprinnelse og bærekraftige natur. Ved å bruke et enhetlig grid-system og logo-design skapte vi en enhetlig visuell identitet på tvers av alle produktene i serien.

Resultat
Resultatet av vårt samarbeid med Kolonihagen Plantebaserte er en produktserie som balanserer estetikk og funksjonalitet på en måte som appellerer til målgruppen av miljøbevisste forbrukere. 

Lansert 2020
Illustrasjon Tomas Lindell
Produksjon: Oblivion Design
Kolonihagen og Solgård Design har samarbeidet siden 2018