En Symbiose av Smak og Bærekraft

Solgård Design har gleden av å presentere vår designprosess for Kolonihagen Smoothie Mix. Med fokus på å skape en deilig økologisk blanding som vekker assosiasjoner til smoothies fra en ekte smoothiebar, har vi jobbet tett med Kolonihagen for å formidle deres verdier gjennom emballasjedesignet.

Utfordring
Vår utfordring var å utvikle et emballasjedesign som ikke bare fremhevet produktets smakfulle innhold, men også formidlet Kolonihagens forpliktelse til bærekraft og kvalitet. Vi ønsket å skape en visuell identitet som ville tiltrekke seg målgruppen og samtidig reflektere Kolonihagens verdier som et selskap.

Løsning
Vi startet designprosessen med en grundig forståelse av Kolonihagens merkevare og verdier. Inspirert av deres engasjement for økologisk dyrking og bærekraftig matproduksjon, utviklet vi et emballasjedesign som fremhevet produktets friske og naturlige egenskaper. Ved å bruke en blanding av levende farger og en leken stil, skapte vi en visuell ismaksbombe som appellerte til både øynene og smaksløkene til forbrukerne.

Resultat
Resultatet av vårt samarbeid med Kolonihagen er en Smoothie Mix som ikke bare imponerer med sin deilige smak, men også med sitt attraktive design. 

Vi takker Kolonihagen for tilliten og samarbeidet i utviklingen av deres Smoothie Mix, og ser frem til å fortsette å bidra til deres suksess gjennom innovativt designarbeid.

Design: Solgård Design
Illustrasjon: Tomas Lindell
Produksjon: Oblivion design
Kolonihagen har samarbeidet med Solgård Design siden 2018