Sprø Tint: Ferske, frosne Rundstykker

Solgård Design er glade for å ha deltatt i designprosessen for Sprø Tint, en ny serie frosne rundstykker fra Kolonihagen. Vår oppgave var å skape en emballasje som ikke bare fremhevet produktets unike egenskaper, men også appellerte til målgruppen av travle forbrukere som ønsker praktiske og smakfulle frokostalternativer.

Utfordring
Utfordringen var å utforme ett design som kunne kommunisere den innovative teknologien bak Sprø Tint-rundstykkene samtidig som den fremhevet deres økologiske og ferske kvalitet. Det var viktig å skape en visuell identitet som ville skille seg ut i frysedisken og vekke interesse hos forbrukerne.

Løsning
Ved å kombinere friske farger, moderne typografi og appetittvekkende produktbilder skapte vi en emballasje som formidlet ferskhet og smak. Vi integrerte også informasjon om den innovative vakuumteknologien som gjør at rundstykkene kan tines og nytes som «nybakte» på en enkel måte.

Resultat
Resultatet av vårt samarbeid med Kolonihagen er et design som appellerer til målgruppen av travle forbrukere som ønsker praktiske frokostalternativer uten å gå på kompromiss med smaken. Designet reflekterer ikke bare produktets kvalitet og innovasjon, men også Kolonihagens dedikasjon til økologisk og bærekraftig matproduksjon. 

Vi takker Kolonihagen for tilliten og samarbeidet, og ser frem til å fortsette å skape visuell magi sammen.

Lansering 2018
Foto rundstykker H2W
Produksjon Oblivion design