Kulinaris: En Designreise Med Even Og Roar.

Solgård Design er stolte over å presentere vårt arbeid med Kulinaris. Kulinaris 0,5l  er en eksklusiv håndlaget produktserie, laget av de fineste råvarene av Kulinaris AS. Vårt oppdrag var å utvikle en visuell identitet og emballasjedesign som ville reflektere den enestående kvaliteten og den unike håndverksmessige tilnærmingen til Kulinaris.

Utfordring
Vår oppgave var å skape et visuelt tiltalende design for Kulinaris’ 0,5 liters beger som fanger essensen av merket og dets grunnleggere, Even og Roar. Med et ønske om å skape en emosjonell tilknytning til produktet og dets historie, utfordret vi oss selv til å skape et design som ikke bare var funksjonelt, men også følelsesmessig engasjerende.

Løsning:
Vi startet med å utforske Kulinaris’ verdier og identitet for å forstå hva som gjorde dem unike. Inspirert av gründerenes lidenskap og engasjement, integrerte vi illustrasjoner av Even og Roar i designet, som merkemarkører som formidler personlighet og historie. Produktets navn, bestående av tall, ble nøye utformet for å reflektere enkelhet og eleganse, mens en raffinert ramme samlet alle elementene og skapte et enhetlig uttrykk.

Resultat:
Det endelige designet for Kulinaris’ 0,5 liters beger har ikke bare resultert i et visuelt tiltalende produkt, men har også bidratt til å styrke Kulinaris’ overordnede merkeidentitet. Med integrasjonen av Even og Roar som merkevaremarkører, har Kulinaris fått en tydelig identitet som nå brukes på tvers av alle produkter. Den harmoniske blandingen av funksjonalitet og følelse har ikke bare skapt et engasjerende design, men også et symbol på Kulinaris’ lidenskap og engasjement for kvalitet og autentisitet. Resultatet er et beger som ikke bare holder innholdet friskt, men også styrker Kulinaris’ posisjon i markedet og skaper en varig forbindelse med forbrukerne.

Lansering 2020
Illustrasjon av Even og Roar: Berit Sømme
Foto: H2W
Kuliaris og Solgård Design har samarbeidet siden 2013