En Frisk Lansering Fra Kulinaris

Solgård Design er stolte over å presentere vårt arbeid med Pinneis for Kulinaris. Kulinaris Pinneis er en eksklusiv håndlaget produktserie, laget av de fineste råvarene og produsert i småskala av Kulinaris AS. Vårt oppdrag var å utvikle en visuell identitet og emballasjedesign som ville reflektere den enestående kvaliteten og den unike håndverksmessige tilnærmingen til Kulinaris Pinneis.

Utfordring
Når Kulinaris ønsket å lansere en egen serie med pinneis, ønsket de å differensiere seg fra et marked preget av standardiserte produkter og sterke konkurrenter. Vår oppgave var å utvikle et design som ikke bare ville fremheve produktets eksklusivitet, men også kommunisere dets unike håndverk og premiumkvalitet til forbrukerne.

Løsning
Vi tok sikte på å skape en visuell identitet som ville fange oppmerksomheten til forbrukerne i kjøledisken, samt formidle produktets håndlagde karakter og kvalitet gjennom hvert grafiske element. 

Resultat
Resultatet av vårt samarbeid med Kulinaris AS er en visuell identitet som reflekterer produktets unike egenskaper og håndverksmessige kvalitet på en autentisk og tiltalende måte. Den elegante emballasjen og den gjennomtenkte grafiske profilen har gitt lanseringen til Kulinaris Pinneis en fin posisjon i markedet som et premiumprodukt. 

Solgård Design takker Kulinaris AS for tilliten og samarbeidet i utviklingen av Kulinaris Pinneis’ visuelle identitet.

Lansering:2021
Illustrasjon ispinner:
Tomas Lindell
Illustrasjon av Kulinaris gutta:
Berit Sømme
Kulinaris har samarbeidet med Solgård Design siden 2013