Eksotisk Designreise – til fjerne strøk

Vi hos Solgård Design er begeistret over å dele vårt arbeid med utviklingen av emballasjedesignet for Lerum sin spennende «Frå fjerne strøk» saftserie. En serie som tar deg med på en eksotisk smaksreise gjennom tropiske destinasjoner.

Utfordring
Utfordringen fra Lerum var å skape et emballasjedesign som ikke bare reflekterte seriens spennende karakter, men som også ville tiltrekke seg forbrukernes oppmerksomhet og differensiere seg fra konkurrentene i saftmarkedet.

Løsning
Ved å dykke dypt ned i inspirasjonen fra tropene, utviklet vi et emballasjedesign som var like fargerikt og livlig som selve produktet. Vi brukte friske farger, eksotiske mønstre og moderne typografi for å skape en visuell identitet som inviterer forbrukerne til å utforske og oppleve smakene Frå fjerne strøk.

Resultat
Resultatet av vårt samarbeid med Lerum er ett design som skiller seg ut på hyllene med sitt unike og iøynefallende design. Inspirert av de tropiske smakene i serien, utviklet vi et fargerikt og livlig emballasjedesign som fanger oppmerksomheten til forbrukerne fra første øyeblikk. Bruken av friske farger, eksotiske mønstre og moderne typografi skaper en visuell identitet som inviterer forbrukerne til å utforske og oppleve smakene Frå fjerne strøk. Gjennom nøye utvalgte grafiske elementer har vi klart å formidle produktets eksotiske og forlokkende karakter på en tiltalende måte, og skape et design som skiller seg ut i saftmarkedet.

Vi takker Lerum for tilliten og samarbeidet, og ser frem til å fortsette å skape minneverdige designopplevelser sammen.

3D: Oblivion Design
Location foto: Fotograf Stine Østby