Lerum Historiske Bringebærsyltetøy: En Smak av Ekte Norsk Historie

Solgård Design har hatt gleden av å være en del av designprosessen bak Lerum Historiske Bringebærsyltetøy. Dette eksklusive syltetøyet er en hyllest til Lerums rike historie og lokal produksjonstradisjon. Vår oppgave var å skape et emballasjedesign som ikke bare formidlet produktets eksklusivitet, men også fortelle historien om Lerums røtter og samarbeidet med De Historiske.

Utfordring
Utfordringen lå i å skape et design som ikke bare var estetisk tiltalende, men som også formidlet den unike historien bak syltetøyet. Vi ønsket å skape en forbindelse mellom forbrukerne og Lerums lange historie, samtidig som vi presenterte syltetøyet som et eksklusivt produkt som kun er tilgjengelig hos De Historiske Hotell og Spisesteder.

Løsning
Vår designprosess involverte en forståelse av Lerums historie, sånn at vi kunne fange essensen av Lerums tradisjoner og håndverk. Gjennom bruk av en klassisk designstil og Qr kode, formidlet vi historien bak Lerum på en engasjerende måte.

Resultat
Resultatet av vårt samarbeid med Lerum er et design som som også forteller Lerum sin historie til gjestene hos de historiske hotellene. Lerum Historiske Bringebærsyltetøy er ikke bare et produkt, det er en smak av ekte norsk historie og lokal kulturarv. Vi er stolte av å ha vært en del av denne prosessen og ser frem til å fortsette å bidra til Lerums suksess og arv.