Lerums Sirup Serie

Solgård Design er stolt av å presentere vårt samarbeid med Lerum AS i redesignet og utviklingen av deres siruper, inkludert Solbærsirup, Bringebærsirup og den innovative nyheten, Solbærsirup Uten tilsatt sukker. Vår oppgave var å gi seriene en tydelig serielikhet for optimalisering i butikk, samtidig som vi ivaretok hvert produkts unike egenskaper og appell gjennom emballasjedesign og grafisk profil.

Utfordring
Lerum ønsket å styrke merkevareposisjonen til deres siruper ved å fremstå tydligere som avsender. Utfordringen lå i å skape et redesign som både kommuniserte serienes sammenheng, samtidig som det tydelig fremhevet hver enkelt smak og produktfordel, spesielt for den nye varianten uten tilsatt sukker.

Løsning
Vår designprosess startet med en grundig analyse av Lerum’s eksisterende produktportefølje og sirupserien. Ved å identifisere felles trekk og unike egenskaper,  videreutviklet vi en grafisk profil som inkorporerte en tydelig serielikhet gjennom bruk av farge, form og typografi. Designet er i tillegg blitt butikkoptimalisert på tvers av alle Lerum sine saftserier, noe som skaper en fin helhet i hylla og gjennkjennbarhet til Lerum som merkevare.

Resultat
Resultatet av vårt samarbeid med Lerum er en sirup-serie som enda mer samlet som serie. 

Solgård Design takker Lerum AS for tilliten og samarbeidet i utviklingen av deres sirupsserier. 

3D: Oblivion design
Lerum har samarbeidet med Solgård Design siden 2016.