Lerum Storhusholdning: Skreddersydde Smaksopplevelser

Solgård Design er stolt av å presentere vår designprosess bak Lerum Storhusholdning. Dette er en serie som er utviklet for det profesjonelle markedet. Vår oppgave var å gi disse produktene et design som ikke bare var funksjonelt, men også appellerte til målgruppen.

Utfordring
Utfordringen lå i å skape et design som skiller seg ut i storhusholdningsmarkedet samtidig som det harmonerer med Lerums overordnede merkevareidentitet. Vi ønsket å gi disse produktene et unikt uttrykk som kunne fange oppmerksomheten til profesjonelle brukere, samtidig som det opprettholdt Lerums kjente kvalitet og pålitelighet.

Løsning
Vi utviklet et designkonsept som kombinerte funksjonalitet med estetisk appell, og valgte en enkel, men tydelig visuell stil som skiller seg ut på hyller i storhusholdningssektoren. 

Resultat
Resultatet av vårt samarbeid med Lerum Storhusholdning er en serie med emballasjedesign som balanserer praktisk bruk med estetisk appell. Vårt design har bidratt til å gi disse produktene en identitet som skiller seg ut i markedet, samtidig som det opprettholder Lerums kjente kvalitet og pålitelighet. Vi er stolte av å ha vært en del av denne prosessen.