ZERoh: Smakfull Differensiering med Lekenhet

Solgård Design er stolte av å dele vår kreative reise med ZERoh og deres mangfoldige smaksvarianter. Vår oppgave var å videreutvikle eksisterende designmal til å inneholde sesongbaserte smak, men også reflekterte ZERohs lekne og friske merkevareidentitet.

Utfordring
Utfordringen bestod i å finne en ryddig og smakfull måte å differensiere alle smaksvarianter av Lerum ZERoh på, samtidig som vi beholdt den tydelige friske følelsen av merkevaren. Vi ønsket å skape en designløsning som ville appellere til forbrukerne og samtidig gjøre det enkelt å skille mellom de ulike smakene.

Løsning
Ved å bruke en tydelig og ryddig layout, kombinert med lekne og friske elementer, skapte vi og ZERoh et emballasjedesign som ikke bare differensierte smakene, men også kommuniserte ZERohs merkevareidentitet.

Resultat
Resultatet av vårt samarbeid med Lerum ZERoh er en serie smaksvarianter som skiller seg ut i mengden og samtidig opprettholder en tydelig kobling til merkevaren. Gjennom vårt design har vi klart å skape en visuell opplevelse som appellerer til forbrukerne og gjør det enkelt å velge sine favorittsmaker. Vi er stolte av å ha vært en del av denne spennende reisen med Lerum ZERoh.

Vi takker Lerum ZERoh for tilliten og samarbeidet, og ser frem til å fortsette å levere designløsninger som skiller seg ut og inspirerer.

Design: Solgård Design
3D: Oblivion Design