Mesterbakeren Brioche Burgerbrød

Vår oppgave var å skape en visuell identitet som ikke bare fremhevet produktet på hyllene, men også formidlet den autentiske følelsen av bistro-kulturen.

Utfordring
Vi sto overfor en unik utfordring – å skape et emballasjedesign som tilhørte kategorien, men som også formidlet Mesterbakerens høye standarder for kvalitet og håndverk. Å innfange essensen av bistro-stilen og gjenspeile den på en måte som tiltalte målgruppen var vårt hovedfokus.

Løsning
Vår løsning var å dykke inn i bistro-estetikken og trekke inspirasjon fra dens rustikke eleganse og klassiske sjarm. Ved å kombinere nøye utvalgte typografier, stilfulle illustrasjoner og en sans for autentisitet, skapte vi en visuell identitet som var tro mot Mesterbakerens verdier og samtidig appellerte til forbrukerne.

Resultat
Resultatet av vår designprosess ble et produkt som ikke bare smaker fantastisk, men som også formidler en følelse av tradisjon, kvalitet og bistroens sjarm. Med en emballasje som står godt ut på hyllene og appellerer til forbrukernes sanser, har Mesterbakeren styrket sin posisjon i markedet.