Perfeksjonert Hverdagsbrød Med Grovt & Godt Serien Fra Mesterbakeren

Solgård Design er begeistret for å presentere vårt samarbeid med Mesterbakeren i utviklingen av Grovt og Godt, en hverdags-serie av brød som er perfekt egnet for matpakken og frokostbordet. Vår oppgave var å gi serien en tydelig grafisk profil med sterke variantfarger, som ville tiltrekke seg forbrukernes oppmerksomhet og kommunisere produktets essens på en direkte og tiltalende måte.

Utfordring
Mesterbakeren ønsket å styrke Grovt og Godt-serien som et ideelt alternativ for forbrukere som søker et næringsrikt og smakfullt brød til sin daglige rutine. Utfordringen var å utforme en visuell identitet som ikke bare ville fremheve produktets kvalitet og egenskaper, men også skape et umiddelbart gjenkjennelig uttrykk i en travel dagligvarebutikk.

Løsning
Vi startet vår designprosess med en grundig analyse av målgruppen og konkurranselandskapet. Ved å fokusere på behovene til moderne forbrukere og ønsket om næringsrikt brød til matpakken, utviklet vi en grafisk profil som kombinerte tydelige variantfarger med et enkelt og moderne design. Emballasjedesignet ble nøye utformet for å skape en umiddelbar oppmerksomhet fra forbrukerne og fremheve produktets kvalitet og funksjonalitet på en tydelig og tiltalende måte.

Resultat
Resultatet av vårt samarbeid med Mesterbakeren er en tydelig og attraktiv visuell identitet for Grovt og Godt-serien. Den sterke grafiske profilen og fargekoderingen har bidratt til å gjøre serien umiddelbart gjenkjennelig i butikkhyllene og skape en positiv opplevelse for forbrukerne. Grovt og Godt har blitt en populær og pålitelig hverdagsfavoritt, og har styrket sin posisjon som et ledende valg innen brødsegmentet.

Solgård Design takker Mesterbakeren for tilliten og samarbeidet i utviklingen av Grovt og Godt-seriens visuelle identitet. 

Lansering 2022