Den Gode Smaken Av Ekte Håndverk

Solgård Design er stolte av å presentere vårt samarbeid med Mesterbakeren i utviklingen av Håndverkbrød, en serie premiumbrød skapt av den anerkjente landslagstreneren Remy Corbet. Vår oppgave var å skape en visuell identitet som ville gjenspeile den unike kvaliteten og håndverksmessige tilnærmingen til Håndverkbrød gjennom emballasjedesign og grafisk profil.

Utfordring
Hovedutfordringen var å tydelig kommunisere og fremheve den gode kvaliteten som kjennetegner Håndverkbrød, samtidig som vi utviklet en mal som kan introduseres på nye produkter og kategorier. Det var avgjørende å sikre at den visuelle identiteten ikke bare reflekterte produktets håndlagde natur og førsteklasses ingredienser, men også skapte en umiddelbar forbindelse med forbrukernes forventninger om overlegen smak og kvalitet. 

Løsning
Vårt mål var å utvikle en visuell identitet som ville styrke merkevarens posisjon som et symbol på kvalitet og håndverk. Løsningen ble å lage et emblem som er gjentagende på hele produktserien.

Resultat
En voksende produktserie med tydelig seriepreg og god synlighet i butikkhyllene, som har blitt tatt godt imot av sluttbruker.

Lansering: 2022
Fotograf: Nadin Martinuzzi