Rå Kolonial: Naturlig Eleganse i Økologiske Superfood Pulver

Solgård Design deler gledelig vår erfaring med designprosessen for Rå Kolonial, økologiske superfood pulver. Vår oppgave var å skape en merkevare som ikke bare reflekterte produktets naturlige og rene egenskaper, men også kommuniserte Rå Kolonials dedikasjon til bærekraftighet og kvalitet.

Utfordring
Vi sto overfor utfordringen med å skape et emballasjedesign som skulle utstråle både naturlig eleganse og moderne appell. Det var viktig å skape et visuelt uttrykk som fanget oppmerksomheten til målgruppen og samtidig kommuniserte produktets økologiske og bærekraftige karakter.

Løsning
Vi startet designprosessen med en grundig forståelse av Rå Kolonials merkevareidentitet og verdier. Ved å kombinere klare farger, enkel typografi og frodige grafiske elementer skapte vi ett design som formidlet produktets renhet og dets kvaliteter.

Resultat
Resultatet av vårt samarbeid med Rå Kolonial er et design som skiller seg ut i butikkhyllene og appellerer til målgruppen av bevisste forbrukere. Designet reflekterer ikke bare produktets naturlige egenskaper, men også Rå Kolonials engasjement for økologi og bærekraftighet. 

Vi takker Rå Kolonial for tilliten og samarbeidet, og ser frem til å fortsette å levere designløsninger som inspirerer og engasjerer.

Lansering 2018
Design og produksjon:
Solgård Design